Printera

Grid List

Showing 1–12 of 18 results

Brother  DCP-8250DN

Brother  DCP-8250DN
139.99
Countdown Timer

Brother  DCP-8250DN

Brother  DCP-8250DN
139.99

Specifikat:

Print/Copy/Scan

Resolution: 1200×1200 Dpi

Laser Print: 1200dpi x1200 dpi,HQ 1200(2400 dpi  x 600 dpi)

Brother DCP-8085dn

Brother DCP-8085dn
119.99
Countdown Timer

Brother DCP-8085dn

Brother DCP-8085dn
119.99

Specifikat:

Print/Copy/Scan

Resolution: 1200×600 Dpi

Laser Print: 1200,HQ 1200

(2400 dpi  x 600 dpi), 600 dpi, 300 Dpi

Brother DCP-9270CDN

Brother DCP-9270CDN
189.99
Countdown Timer

Brother DCP-9270CDN

Brother DCP-9270CDN
189.99

Specifikat:

Print Copy Scan
Rezolucioni: 600×600 dpi
Printim me ngjyra monochrome
shpejtesia: 32ppm

Brother DCP-L6600DW

Brother DCP-L6600DW
249.99
Countdown Timer

Brother DCP-L6600DW

Brother DCP-L6600DW
249.99

Specifikat:

Shpejtesia: Up to 46PPM, Super Fast 2-sided scan

Lidhja: wireless Mono Laser Printer

Professional All in one mono laser solution for the high print volume office

Canon Pixma MX495

Canon Pixma MX495
59.99
Countdown Timer

Canon Pixma MX495

Canon Pixma MX495
59.99

Specifikat:

Print Resolution
Up to 4800¹ x 1200 dpi
Print Technology
Mono Document Print Speed
Approx. 8.8 ipm¹
Colour Document Print Speed
Approx. 4.4 ipm¹
Photo Print Speed
Borderless 10x15cm: Approx. 70 seconds¹
Borderless Printing
Yes (A4, LTR, 20x25cm, 13x18cm, 10x15cm)
Two Sided Printing Manual

HP Color Laserjet PRo MFP M182n

HP Color Laserjet PRo MFP M182n
269.99 259.99
Countdown Timer

HP Color Laserjet PRo MFP M182n

HP Color Laserjet PRo MFP M182n
269.99 259.99

Specifikat:

Funksionet: Print, copy, scan, fax
Shpejtësia e kopjimit bardh e zi dhe me ngjyrë: 16ppm
Teknologjia e printimit: Laser
Teknologjia: Auto on/off
Rezolucioni: 600x600dpi
Lidhja: USB/Ethernet
Printim për muaj: 30,000 faqe

HP DeskJet 2130

HP DeskJet 2130
59.99
Countdown Timer

HP DeskJet 2130

HP DeskJet 2130
59.99

Specifikat:
All-in-One Printer
Funksionet: Printim, Kopjim,
skanim
teknologjia: USB 2.0

HP Laserjet M15a

HP Laserjet M15a
79.99
Countdown Timer

HP Laserjet M15a

HP Laserjet M15a
79.99

Specifikat:

Min Media Size (Custom) 105 mm x 148 mm
Max Media Size (Custom) 216 mm x 297 mm
Print Speed Up to 18 ppm – B/W (ISO/IEC 24734) – A4 (210 x 297 mm) ¦ Up to 19 ppm – B/W ¦ Up to 7 ppm – black portrait – A5 (148 x 210 mm)
Max Resolution (B&W) 600 x 600 dpi

Hp Laserjet MFP M433a

Hp Laserjet MFP M433a
419.99
Countdown Timer

HP LaserJet Pro MFP M428

HP LaserJet Pro MFP M428
379.99
Countdown Timer

HP LaserJet Pro MFP M428

HP LaserJet Pro MFP M428
379.99

Specifikat:

Ngjyrat: Bardh e Zi

Shpejtesia: 30ppm bardh e zi

Teknologjia e printimit: Laser

Funksioni: Printim, kopjim, skanim, Fax, email

Rezolucioni i printimit: : HP FastRes1200 (up to 4800 x 600 dpi);

kapaciteti: : 750 to 4,000 Up to 80,000 pages A4

Dimenzionet: 420 x 390 x 323 mm

Lidhja:LAN dhe USB

HP M227FDW

HP M227FDW
269.99
Countdown Timer

HP M227FDW

HP M227FDW
269.99

Specifikat:

Professional Multifunction

Print Copy SCAN

ADF FAX DUPLEX + WIRELESS

Toneri Kushton 20 euro