Printera te perdorur

Grid List

Showing all 5 results

Brother  DCP-8250DN

Brother  DCP-8250DN
139.99
Countdown Timer

Brother  DCP-8250DN

Brother  DCP-8250DN
139.99

Specifikat:

Print/Copy/Scan

Resolution: 1200×1200 Dpi

Laser Print: 1200dpi x1200 dpi,HQ 1200(2400 dpi  x 600 dpi)

Brother DCP-8085dn

Brother DCP-8085dn
119.99
Countdown Timer

Brother DCP-8085dn

Brother DCP-8085dn
119.99

Specifikat:

Print/Copy/Scan

Resolution: 1200×600 Dpi

Laser Print: 1200,HQ 1200

(2400 dpi  x 600 dpi), 600 dpi, 300 Dpi

Brother DCP-9270CDN

Brother DCP-9270CDN
189.99
Countdown Timer

Brother DCP-9270CDN

Brother DCP-9270CDN
189.99

Specifikat:

Print Copy Scan
Rezolucioni: 600×600 dpi
Printim me ngjyra monochrome
shpejtesia: 32ppm

Xerox Phaser 6180Mfp

Xerox Phaser 6180Mfp
159.99
Countdown Timer

Xerox Phaser 6180Mfp

Xerox Phaser 6180Mfp
159.99

Specifikat:

Ngjyrat: Bardh e Zi

Shpejtesia: 20ppm me ngjyra, 30ppm bardh e zi

Funksioni: Printim, kopjim, skanim, Fax

Rezolucioni i printimit: 600 x 600 DPI

kapaciteti: 400 flete ne dite me mundesi rritje te kapacitetit deri ne 950  ne dite

60,000 printime ne muaje

Dimenzionet: 460 x 520 x 730 mm

Lidhja:LAN dhe USB