Kompania Star Tech tash e 15 vjet ju shërben klientëve me besnikëri!

Çfarë bëjmë ne?

Bëjmë shitjen e llaptopave, shtëpizave, monitorave, printerave së bashku me aksesorët e duhura. Ne përveq shitjes së produkteve të ndryshme teknologjike bëjmë dhe servisimin e pajisjeve elektronike.

Misioni ynë

Misioni ynë është të sjellim produkte kualitative, të cilat i plotësojnë kërkesat dhe nevojat e konsumatorit.

Historia jonë

Star Tech u themelua në vitin 2005 me qëllim që t’iu shërbej konsumatorve në tregun e pajisjeve teknologjike. Star Tech për 15 vite është rritur së bashku me besnikërin e klientëve tonë.
Sot kompania Star Tech ka 5 pika të shitjes në qytetet më të mëdha të Kosovës.

Çka mund të bëjmë ne si StarTech për ju ?

A bëni formatizim të kompjuterave?

Bëjmë formatizimin e kompjuterave duke ruajtur të dhënat tuaja. Instalimi i driver-ave dhe Windows-it në pajisjen tuaj teknologjike.

A punoni të Shtunën?

Punojmë të shtunën me orarë të shkurtuar. Nga 09:00 – 16:00.

A punoni në teren apo vetëm në lokal?

Ekipi jonë bënë servisime në teren të tilla si: montim, formatizim, instalim të pajisjeve, etj.

A bëni dërgesa me postë?

Star Tech si të gjitha kompanitë tjera ka operuar online këtë vit gjatë pandemisë më shumë se çdoherë tjetër!
Porositë tona arrijnë në destinacion mbrenda 1-2 ditë. Ndërsa për porosi kërkohen këto të dhëna: emrin dhe mbiemrin , adresa e saktë dhe një numër kontaktues.
Pagesa bëhet vetëm pasi të pranoni produktin.

Çfarë mendojnë klientët tonë ?

 

Para dy viteve e kam ble një Llaptop nga ju dhe jam shumë jam i kënaqur. Ju faleminderit!
F.K

Jam nda shumë i kënaqur deri tani me PC qe e bleva nga ju, edhe kolegëve të mi ju kam tregu për faqen tuaj. Besoj qe së shpejti edhe ata do të porositin ndonjë produkt nga faqja juaj.
A.B

Një kompani e veçantë në Kosovë, respekt për stafin gëzohem që egziston një kompani si ju. Jeni më të mirët!
E.A